News

VACANCY: Sales & Marketing Intern

3 October 2019

Heb jij interesse in sales en (online) marketing en ben je op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid in een jong en ondernemend bedrijf? Dan is deze stage bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship iets voor jou!

Functieomschrijving

Vanaf januari 2020 hebben we een uitdagende stageplaats binnen onze sales en marketing team beschikbaar, waar je kunt leren hoe het is om binnen een platte organisatiestructuur te werken met veel verantwoordelijkheden. Binnen de stage wordt je o.a. verantwoordelijk voor projecten, campagnes en operationele taken met als doel het implementeren en uitvoeren van onze sales en marketing strategie voor onze executive education. Sales activiteiten zijn gericht op het generenen van leads, benaderen van potentiële klanten en onderhouden van de klantendatabase in ons CRM systeem. Voor online marketing ligt de focus in belangrijke mate op zoekmachine optimalisatie (SEO), de creatie van social media content, beheren van het CMS systeem en het schrijven van content voor de website. Kortom, je bent actief betrokken bij de werkzaamheden van de Sales & Marketing team en er is veel ruimte voor eigen initiatief en creatieve inbreng.

Wij bieden jou:

· De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het marketing en communicatie vakgebied;
· Een jong, energiek en gezellig team;
· Een inspirerende werkomgeving waarbij alles mogelijk is met om je heen allerlei enthousiaste en ambitieuze ondernemers;
· Een unieke kans om jouw netwerk te vergroten met startups, ervaren ondernemers, wetenschappers, innovators en beleidsmakers;
· Een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij iemand die:

· Ambitieus en ondernemend is
· Sociaal en positief is ingesteld
· Communicatief sterk is en gemakkelijk contact legt
· Naar uitdagingen kijkt i.p.v. naar problemen
· Interesse heeft in sales en marketing
· Goed is in Engels
· Een HBO of WO-opleiding volgt richting commerciële economie of marketing communicatie
· Minimaal 5 maanden beschikbaar is

Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair in ons team!

Bedrijfsinformatie:

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden. Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van meer dan 100 startups. Bij het ECE zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als stagiair binnen het ECE maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Share this: