Insights

Vacature: Project Coördinator Educatie

1 November 2021

Beschrijving

Heb jij een passie voor ondernemerschap en wil je graag impact maken op een internationaal niveau? Dan hebben wij misschien wel de perfecte vacature voor jou!

Als Project Coördinator bij Erasmus Centre for Entrepreneurship ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van nationale en internationale ondernemerschapsprogramma’s voor studenten, startups en innovatie-professionals. Je bent onderdeel van ons educatieteam en werkt samen met ervaren projectmanagers en facilitators, waaronder ook collega’s van verschillende faculteiten van Erasmus Universiteit Rotterdam. Je onderhoudt nauw contact met partners binnen verschillende projecten, dit kunnen universiteiten en hogescholen, gemeenten, ministeries of andere organisaties in Nederland of daarbuiten zijn. Een sneakpeak van projecten waar we op dit moment aan werken, zijn een Train the Trainer programma in Ghana, het Groeicollege voor ambitieuze ondernemers of een onderwijsprogramma met TNO om innovatie van maatschappelijke transities te stimuleren.

Het opzetten van efficiënte aanmeld- en selectieprocessen, het inplannen en coördineren van trainingen en het monitoren van de implementatie van een project zullen allemaal onderdeel zijn van jouw dagelijkse verantwoordelijkheden. Daarnaast hou je je bezig met het zichtbaar maken van onze programma’s (denk bijvoorbeeld aan blogs, nieuwsbrieven of social media posts). Tot slot werk je aan je schrijfvaardigheden door mee te schrijven aan voorstellen voor nieuwe en inspirerende projecten.

Wat ga je doen?

 • Het coördineren en realiseren van een soepele implementatie van onze nationale en internationale programma’s
 • Contact maken en behouden met relevante stakeholders in zowel Nederland als daarbuiten
 • Het ontwikkelen en creëren van marketing- en outreach activiteiten
 • Brainstormen met het team om de impact van onze programma’s zo groot mogelijk te maken

Wij bieden jou

 • Een positie waar je de unieke kans krijgt om met succesvolle ondernemers en vooraanstaande academici en facilitators te werken
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals (internationaal) projectmanagement, marketing en communicatie en ondernemerschapseducatie
 • Een ondernemende werkomgeving in een team dat betrokken is, streeft naar impact en waar een gezellige, maar efficiënte samenwerking topprioriteit is
 • De kans om je netwerk uit te breiden met ondernemers, beleidsmakers, onderzoekers en innovators
 • Een inspirerende werkplek op onze eigen campus in de Rotterdam Science Tower, omringd door 100+ startups, verschillende ondernemende faciliteiten en onze eigen bar 😉
 • Een marktconform salaris

Ben jij iemand die…

 • Ambitieus en ondernemend is en graag impact wil maken?
 • Sociaal is met een positieve mindset –> Kijk jij ook naar kansen in plaats van problemen?
 • Proactief is, efficiënt werkt en verschillende taken tegelijk kan oppakken?
 • Geïnteresseerd is in onze vakgebieden en 1 – 3 jaar relevante werkervaring heeft?
 • Goed is in Nederlands en Engels (schrijven en spreken)?
 • Een bachelor of master diploma heeft (HBO of WO)?
 • Fulltime beschikbaar is?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteer nu

Je kunt voor deze vacature solliciteren door je CV en motivatiebrief te sturen naar Jip Dresia via hr@ece.nl.

Wie zijn wij?

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van 100 startups.

Bij Erasmus Centre for Entrepreneurship zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als medewerker binnen de organisatie maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Share this: