Insights

Vacature: Facility & Events Stage

10 January 2023

Functieomschrijving

Erasmus Centre for Entrepreneurship is hét toonaangevende ondernemerschapscentrum van Europa. Binnen Erasmus Centre for Entrepreneurship voeren we veel verschillende projecten uit gerelateerd aan educatie en onderzoek. Dit doen we allemaal vanuit de ECE Campus in Rotterdam, en ons kantoor op de Woudestein campus van de Erasmus Universiteit.

De ECE Campus bestaat uit 7 etages in de Rotterdam Science Tower en is de thuisbasis van meer dan 100 startups. Jaarlijks vinden er meer dan 650 zakelijke evenementen plaats op het gebied van innovatie, ondernemerschap en talentontwikkeling. Dit alles heeft natuurlijk een goede facilitaire basis nodig en daarvoor zijn we op zoek naar jou!

Tijdens deze stage hou je je bezig met het facilitair management van onder andere de catering, schoonmaak en technische dienst. Je zal in nauw contact staan met deze verschillende partijen om er voor te zorgen dat jij de gasten van onze events op een mooie en inspirerende plek kunt ontvangen.

Het eventmanagement op de ECE Campus is onderverdeeld in twee categorieën, waarbij het bij de interne evenementen (1) gaat over de bijeenkomsten die georganiseerd worden door de huurders in de Rotterdam Science Tower en bij externe evenementen (2) gaat het om congressen tot 300 personen van externe partijen en partners zoals Erasmus MC, Hogeschool Rotterdam, Young Lady Business Academy en Euronext! Van de techniek tot de aankleding en catering, voor alles kunnen de gasten bij jou terecht.

Als laatste werk je ook mee aan alle verschillende marketingactiviteiten om ook aan de buitenwereld te laten zien wat voor gave dingen er op de campus plaatsvinden. Zo ontwikkel je samen met de Campus Manager diverse nieuwsbrieven, posters, social media posts en vlogs.

Naast deze activiteiten die voorbij zullen komen tijdens je stage is er ook voldoende vrijheid om je eigen projecten uit te voeren en betrokken te zijn bij activiteiten waar jij energie uithaalt. Alles om van jouw stage een leuke én leerzame tijd te maken!

Ben jij iemand die?

 • Een studie volgt in de richting van eventmanagement, facility management of een andere gerelateerde HBO-studie?
 • Proactief, flexibel, zelfstandig en klantgericht is?
 • Altijd op zoek is naar nieuwe creatieve en innovatieve oplossingen?
 • Fulltime beschikbaar is voor minimaal 5 maanden vanaf januari 2023?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij jou bieden:

 • de kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk;
 • de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid kunt krijgen;
 • een jong, energiek en gezellig team;
 • een inspirerende werkomgeving te midden van 100 startups (inclusief VR-games, vrijdagmiddagborrel, bar, glijbaan en pingpongtafels);
 • een unieke kans om jouw netwerk te vergroten met startups, ervaren ondernemers, wetenschappers, innovators en beleidmakers;
 • de mogelijkheid om na je stage parttime te blijven werken binnen het ECE Team;
 • een marktconforme stagevergoeding.

Bedrijfsinformatie

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van 100 startups.

Bij Erasmus Centre for Entrepreneurship zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als medewerker binnen de organisatie maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Solliciteer nu!

Klinkt de vacature jou als muziek in de oren? Stuur jouw motivatie voor deze functie en je CV dan naar Robin Driessen via hr@ece.nl. De deadline is 15 februari. Stuur ook gerust een mailtje als je vragen hebt over deze vacature.

Tot snel!

Share this: