News

Vacancy: Financial Mastermind

15 June 2018

Ontwikkel je financiële kennis in een ondernemende omgeving.

Bedrijfsinformatie

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van 100 startups.

Bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als stagiair(e) binnen het Erasmus Centre for Entrepreneurship maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

Functieomschrijving

Binnen Erasmus Centre for Entrepreneurship bestaan veel verschillende projecten gerelateerd aan educatie, onderzoek en de ECE campus. Als finance stagiair leer je hoe je deze projecten op financieel gebied kan managen en kijk je hoe de administratieve processen kunnen worden verbeterd. Je werkt hierbij nauw samen met de directeur, finance manager en de administrateur van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Omdat Erasmus Centre for Entrepreneurship gerund wordt door ondernemers zijn er vaak nieuwe kansen en activiteiten waarin we willen groeien en zul je je ook bezig houden met het creëren van de business cases hiervoor.  Een concreet voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een nieuwe verdieping op de ECE campus. Als finance stagiair zie je alles wat er speelt binnen het bedrijf en zul je met iedereen binnen de organisatie samenwerken. Omdat we een platte organisatiestructuur hebben kom je veel in aanraking met andere vakgebieden binnen het bedrijfsleven en geven we je graag de mogelijkheden jezelf ook te ontwikkelen op andere gebieden dan finance.

Wij bieden jou:

 • De kans om je theoretische kennis toe te passen in de praktijk
 • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in een omgeving waar je snel veel verantwoordelijkheid kunt krijgen
 • Een jong, energiek en gezellig team
 • Een inspirerende werkomgeving te midden van 100 startups (inclusief VR games, bar, glijbaan en pingpongtafel)
 • Een unieke kans om jouw netwerk te vergroten met startups, ervaren ondernemers, wetenschappers, innovators en beleidsmakers
 • Een marktconforme stagevergoeding

Ben jij iemand die:

 • Affiniteit heeft met finance en/of accounting
 • Ervaring heeft met werken in Excel 
 • Proactief is en dingen gedaan krijgt
 • Zelfstandig kan werken
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar is
 • Goed Nederlands spreekt en schrijft

Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair(e) in ons team!

Share this: