News

VACANCY | CAMPUS EVENT INTERN

4 May 2018

 

Lijkt het je leuk om in een jong team te werken en veel verschillende activiteiten beet te pakken? Ben je sociaal ingesteld en heb je affiniteit met organiseren van verschillende (zakelijke) evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Campus event stagiair zorg jij dat alles op rolletjes loopt. Samen met het ECE Team zorg jij ervoor dat evenementen plaatsvinden en deze goed geregeld zijn. Ook ben je verantwoordelijk voor de operatie op de Campus.

Je zorgt voor de afstemming met het gehele ECE team; Zo zorg je dat er een goede afstemming is met de marketing & communicatie rondom evenementen, dat het ECE Team op de hoogte is, dat aan de wensen van de gasten voldaan is, maar denk ook aan de catering en de aankleding van het event. Kortom als Campus event stagiair zorg jij ervoor dat alles van begin tot eind tot in de puntjes geregeld is. Naast dat jij het aanspreekpunt bent voor gasten en huurders ben je op de hoogte van alle activiteiten en heb je regelmatig overleg met onze vaste cateraar. Als echte service gerichte duizendpoot zorg je ervoor dat ook op facilitair niveau alles op orde is, zoals bijvoorbeeld een controle van alle ruimten, een nette en schone bar maar ook het klaarzetten van een college- of vergaderruimte. Wat maakt stage lopen bij ECE zo leuk? Jij bent een belangrijk gezicht op de ECE Campus, een spin in het web en je kunt zoveel verantwoordelijkheid krijgen als je zelf wilt. Je houdt een community van ondernemers samen en hebt zoveel kans om te groeien als je zelf creëert. Je vindt het leuk om contact te hebben met verschillende mensen en bent verantwoordelijk voor het welzijn van het team. Iedere dag zie je veel nieuwe mensen, leg je nieuwe contacten voor jouw en ons netwerk en natuurlijk ben je aanwezig bij al onze evenementen waar je veel nieuwe kennis op kan doen.

Wat houdt stage lopen bij het ECE in?

 • Een leerzame stage met veel eigen verantwoordelijkheden
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en creativiteit
 • Een professionele en inspirerende werkomgeving
 • Een gezellig en jong team
 • Elke dag samen lunchen & elke vrijdag een vrijdagmiddagborrel
 • Een eerlijke stagevergoeding

Ben jij iemand die:

 • Ambitieus en ondernemend is
 • Sociaal en positief is ingesteld
 • Naar uitdagingen kijkt i.p.v. naar problemen
 • Goed om weet te gaan met de uiteenlopende wensen van diverse opdrachtgevers
 • Communicatief vaardig is in Nederlands en Engels
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar is

Heb jij creatieve, vernieuwende ideeën over hoe onze campus nog beter en leuker wordt?
Je kunt ze zelf implementeren! Ben jij energiek en lijkt het je leuk om de evenementen op de campus te verzorgen? Dan ben jij de geschikte persoon voor deze stage. Stuur je sollicitatie (CV en motivatie) via email naar Rachelle Brusselaars (brusselaars@ece.nl). Zijn er verantwoordelijkheden en taken vanuit jouw studie waarmee we rekening moeten houden? Geen probleem! We hebben ervaring met stagiairs en kunnen aan deze punten altijd invulling geven.

Bedrijfsinformatie:

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van meer dan 100 startups.

Bij het ECE zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als stagiair binnen het ECE maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan

Share this: