Aanmelden Top 250 Groeibedrijven 2021

Meld je nu aan voor de Top 250 Groeibedrijven 2021!

Erasmus Centre for Entrepreneurship monitort in samenwerking met Rotterdam School of Management (RSM) snelgroeiende bedrijven in Nederland. Elk jaar presenteren wij de resultaten van ons onderzoek in het ScaleUp Dashboard, dat bestaat uit verschillende databronnen, eigen onderzoek en reeds bestaande databases. Gevolgd door een ranglijst van de snelst groeiende bedrijven van Nederland: de Top 250 Groeibedrijven.

Aanmelden voor Top 250 Groeibedrijven 2021

Meld je aan vóór 7 mei 2021

Zowel startups als scale-ups zijn belangrijke innovators van de economie en een cruciaal onderdeel van de Nederlandse economie op het gebied van nieuwe bedrijfsactiviteiten en het creëren van nieuwe banen. Scaleups worden gezien als early adopters die bestaande markten en industrieën kunnen verstoren door het huidige aanbod overbodig te maken. Om deze bedrijven beter te begrijpen en hun belang te benadrukken, publiceren wij jaarlijks de Top 250 Groeibedrijven in samenwerking met nlgroeit.

De nominaties voor de lijst van dit jaar worden bekend gemaakt in juni, met een definitieve uitreiking tijdens het BusinessBoost Live-evenement in september.

De inschrijving voor de editie van dit jaar is reeds geopend. Verdient jouw bedrijf dit jaar een plaats op de lijst? Meld je nu aan en wij houden je op de hoogte! 

Scaleup research

Over de Top 250 Groeibedrijven

De Top 250 Groeibedrijven is een overzicht van snelgroeiende bedrijven (scale-ups), gebaseerd op het ScaleUp Dashboard en wordt gepubliceerd in samenwerking met nlgroeit. Het onderzoek wordt geleid door prof. Dr. Justin Jansen, academisch directeur van Erasmus Centre for Entrepreneurship en hoogleraar Corporate Entrepreneurship aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit (RSM).

De Top 250 Groeibedrijven 2021 zal bestaan uit 250 Nederlandse bedrijven die in de periode 2017 tot 2020 het meest in omzet en/of werknemers zijn gegroeid. De Top 10 zal bestaan uit bedrijven die in deze periode de meeste banen hebben gecreëerd en de hoogste gemiddelde jaarlijkse groei van werknemers hebben behaald.

Voor verdere vragen of meer informatie, email research@ece.nl

Bekijk de ranglijsten van eerdere Top 250 edities (klik op de foto)

Insights

Meer over de Top 250 Groeibedrijven

Over ons

Meer over Erasmus Centre for Entrepreneurship

Erasmus Centre for Entrepreneurship is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden. Ontdek hoe we jou kunnen ondersteunen:

Startups

Laat jouw startup groeien en verhoog je innovatie, productiviteit en winstgevendheid met behulp van ons Erasmus Incubation Programme.

Startup programmes

Executives en professionals

Bereid jezelf voor op de volgende groeifase door een innovatiecultuur op te bouwen die jouw organisatie vooruit zal helpen.

Executive Education

Corporates & overheidsorganisaties

Krijg praktische inzichten in het stimuleren van startups en scaleups binnen uw lokale innovatie-ecosysteem.

Research