News

VACANCY: Marketing & Communication intern

3 April 2019

Volg jij een HBO of WO opleiding in de richting van marketing en communicatie en ben je op zoek naar een stage met veel verantwoordelijkheid in een jong en ondernemend bedrijf? Dan is deze stage bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship iets voor jou!

Functieomschrijving

Bij het Erasmus Centre for Entrepreneurship hebben we een platte organisatiestructuur waardoor je snel veel verantwoordelijkheden krijgt. Hierdoor heb je de gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen en bouw je aan jouw persoonlijke netwerk. Tijdens deze stage zal je verantwoordelijk zijn voor de social media van Erasmus Centre for Entrepreneurship zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. Wij willen externe partijen graag steeds meer betrekken bij wat wij doen, daarom is het belangrijk dat de social media up-to-date blijft. Daarnaast zul je bezig zijn met onze website, interne communicatie naar de community (de huurders van het Erasmus Centre for Entrepreneurship) en externe communicatie. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden met jou om de marketing en communicatie naar buiten toe te verbeteren. Je krijgt daarom zelf de verantwoordelijkheid om met nieuwe ideeën op dit vlak te komen en deze uit te voeren.

Wij bieden jou:

 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen binnen het marketing en communicatie vakgebied;
 • Een jong, energiek en gezellig team;
 • Een inspirerende werkomgeving waarbij alles mogelijk is met om je heen allerlei enthousiaste en ambitieuze ondernemers;
 • Een unieke kans om jouw netwerk te vergroten met startups, ervaren ondernemers, wetenschappers, innovators en beleidsmakers;
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Ben jij iemand die:

 • Ambitieus en ondernemend is
 • Sociaal en positief is ingesteld
 • Naar uitdagingen kijkt i.p.v. naar problemen
 • Goed om weet te gaan met social media en posts op een creatieve manier naar de buitenwereld kan brengen
 • Goed is in Engels
 • Een HBO of WO-opleiding volgt richting marketing/communicatie
 • Minimaal 5 maanden beschikbaar is

Dan ben jij misschien wel de nieuwe stagiair in ons team!

Bedrijfsinformatie:

Het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) is het leidende ondernemerschapscentrum van Europa. Gedreven door de overtuiging dat ondernemerschap de belangrijkste voorwaarde is voor innovatie, streven we ernaar ondernemerschap in het DNA van mensen te verweven. Wij creëren geen bedrijven, maar we creëren ondernemend talent en zetten hierbij de kennis en het netwerk van de Erasmus Universiteit Rotterdam in; een universiteit opgericht door ondernemers meer dan 100 jaar geleden.

Wij zetten de kennis en het netwerk van onze universiteit in om via ondernemerschap innovatie te versnellen. Dit doen we, middels onderzoek en onderwijs, voor zowel startups als bestaande organisaties zoals ING, Eneco en PostNL. Dit gebeurt allemaal op de ECE Campus in de Rotterdam Science Tower te midden van meer dan 100 startups.

Bij het ECE zijn wij altijd op zoek naar talentvolle personen die bezig willen zijn met ondernemerschap en innovatie. Als stagiair binnen het ECE maak je in een korte tijd kennis met de vele aspecten van ondernemerschap en heb je de mogelijkheid met verschillende projecten aan de slag te gaan. We werken met een jong en gedreven team en hebben een goede werksfeer hoog in het vaandel staan.

 

Share this: