Familyshare Business Course

Capacity: 10 Starting: 03-10-2019 09:00 - 18:00

Educatieprogramma voor een toekomstbestendig familiebedrijf

Een familiebedrijf staat voor verschillende uitdagingen die samenhangen met zowel de ontwikkeling en financiering van het bedrijf als de specifieke familiecomponent ervan.

Onderwerpen die specifiek zijn toegespitst op familiebedrijven

Om u handvaten aan te reiken voor de verdere ontwikkeling en groei van uw familiebedrijf, heeft Euronext samen met haar partners FamilyShare ontwikkeld. Een uniek educatieprogramma speciaal bedoeld voor familiebedrijven.

FamilyShare gaat in op onderwerpen die specifiek zijn toegespitst op familiebedrijven, zoals het beschermen van het familievermogen, cultuur, integratie van de volgende generatie, opvolging en reputatie. Het programma zorgt ervoor dat bestuurders, aandeelhouders en/of familieleden een compleet beeld krijgen van de voordelen en effecten van de verschillende financieringsmogelijkheden die er op de kapitaalmarkt beschikbaar zijn, of het nu gaat om aandelenkapitaal of vreemd vermogen financiering in combinatie met de voor u belangrijke onderwerpen.

Een op maat gemaakt programma voor uw familiebedrijf

Gedurende negen maanden worden aan de hand van diverse workshops belangrijke thema’s behandeld onder leiding van uw vertrouwde en deskundige partners. Alle onderwerpen zijn toegesneden op uw bedrijfsplan, achtergrond en uitdagingen.

Om vertrouwelijkheid en betrokkenheid te waarborgen, vinden de workshops op individuele basis plaats.

Business course door het Erasmus Centre for Entrepreneurship en Erasmus Centre for Family Business

Daarnaast bieden we u een business course van het Erasmus Centre for Entrepreneurship aan die ingaat op de dynamiek van een beursnotering en het familiebedrijf. Hier wordt nauw samengewerkt met het Erasmus Centre for Family Business. De Business course vindt plaats op 3 oktober 2019 in Rotterdam.

Hoe neemt u deel aan FamilyShare?

Het FamilyShare-programma is gratis. Het enige dat we van u als deelnemer verwachten, is inzet en betrokkenheid. Uw deelname blijft vertrouwelijk als u dat wenst.

Meer informatie:

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over FamilyShare, of wilt u weten hoe u zich kunt aanmelden, stuur dan een email naar: ahoijtink@euronext.com of bekijk de informatie en brochure via Euronext: https://www.euronext.com/nl/listings/family-business/familyshare

Geïnitieerd door

Business course gefaciliteerd door

Partners

 

ECE Campus

Marconistraat 16, 11th floor
Rotterdam
The Netherlands
3029AK
afbeelding locatie