Insights

Erasmus Centre for Entrepreneurship lanceert samen met De Ondernemer en nlgroeit Het Groeicollege: voor ondernemers met groeiambitie

12 March 2021

Het Groeicollege is er voor ondernemers met ambitie. Die continu aan hun persoonlijke- en bedrijfsgroei willen werken. Ondernemers die hun bedrijf willen innoveren, klaar maken voor de toekomst, ondernemers die zichzelf continu willen doorontwikkelen en die kennis en ervaring op hun team willen overbrengen.  

Erasmus Centre for Entrepreneurship is in samenwerking met De Ondernemer en nlgroeit Het Groeicollege gestart! Het Groeicollege is een op maat gesneden programma voor ondernemers met groeiambitie. In een reeks hoor- en werkcolleges gaan de deelnemers samen met andere groeiondernemers aan de slag met hun eigen groeiplan. Hierbij ligt niet alleen de focus op het groter worden, maar met name ook sterker, slimmer, sneller en duurzamer!  

Het Groeicollege is een unieke samenwerking tussen wetenschap en praktijk, met cases van diverse voorbeeldondernemers als Pieter Zwart (Coolblue), Michiel Muller (Picnic) en Jitse Groen (Takeaway.com) uitgelegd en onderbouwd door topspecialisten als Prof. dr. Justin Jansen (professor Corporate Entrepreneurship) en Prof. dr. Tom Mom (professor Strategic Growth and Impementation). Ook is groei-expert Kees de Jong (initiatiefnemer nlgroeit) nauw betrokken bij de ontwikkeling van het groeiprogramma en zullen diverse topondernemers vanuit nlgroeit deelnemen als persoonlijke mentor om de groeiplannen van de deelnemende ondernemers nog sterker te maken.   

Het hele programma is volledig digitaal. De eerst volgende startmogelijkheid is 19 april 2021. Hiervoor zijn slechts 100 plekken beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden ga naar: hetgroeicollege.nl of bekijk deze promo video met onze academisch directeur prof. dr. Justin Jansen: 

 

Opleidingsaanbod Erasmus Centre for Entrepreneurship 

Groeibedrijven zijn belangrijk voor Nederland, denk aan: technologische innovatie, nieuwe verdienmodellen en toenemende werkgelegenheid. Maar om te kunnen en blijven groeien zijn specifieke vaardigheden nodig. Erasmus Centre for Entrepreneurship biedt concrete tools en handvatten om ondernemers hierin te begeleiden. Onze programma’s zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek naar snelgroeiende bedrijven

Wil je meer weten over ‘Het Groeicollege’? Of persoonlijk advies over ons (op maat) opleidingsaanbod passend bij je trainingsbehoefte? We denken graag met je mee, dus neem gerust contact op.

Marleen Bax

E: m.bax@ece.nl

T: +31 10 740 2334

Share this: