Insights

Dit zijn de genomineerden voor de Vrouwelijke Groeier 2021!

15 September 2021

Begin juni publiceerden Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit de vijfde editie van de Top 250 Groeibedrijven, onze jaarlijkse monitor over de top groeibedrijven van Nederland met als hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Groeier. En dat niet alleen, want dit jaar reiken wij ook awards uit in diverse andere categorieën, zoals jonge groeibedrijven, groeibedrijven met een vrouw aan het roer en groeibedrijven met een sociale missie.

In de categorie ‘Vrouwelijke Groeier 2021’ worden groeibedrijven met minimaal één vrouwelijke oprichter en/of een vrouwelijke bestuurder in het zonnetje gezet. En dat is van belang, want slechts 5% van de Top 250 Groeibedrijven heeft een vrouwelijk ondernemer, een verdere daling ten opzichte van vorige editie.

We mogen de vijf genomineerden voor het winnen van de Vrouwelijke Groeier 2021 alvast onthullen. Dit vijftal groeibedrijven is genomineerd op basis van de indrukwekkende groei die zij de afgelopen drie jaar hebben doorgemaakt. De Vrouwelijke Groeier 2021 wordt op 6 oktober uitgereikt tijdens het Top 250 Groeibedrijven Event aan een van de volgende kanshebbers (op alfabetische volgorde):

  • Breedweer Facilitaire Diensten (Cindy Broersen)
  • Greenhouse (Marion Koopman)
  • My Jewellery (Sharon Hilgers)
  • Yoast (Marieke van de Rakt)
  • Zelfstroom (Miranda Berkhof)

Top 250 Groeibedrijven Event

De uitreiking van de Gouden Groeier en categorie-awards vindt dit jaar plaats tijdens het Top 250 Groeibedrijven Event op 6 oktober. Dit is een event voor en door ondernemers met een inhoudelijk en inspirerend programma met bekende topondernemers en de kans om zelf in gesprek te gaan met andere groeiondernemers. 

Ben jij een groeiondernemer en ben jij benieuwd naar de groeiverhalen van andere topondernemers? Meld je dan snel aan voor ons exclusieve middagprogramma via de onderstaande link. 

Let op: Dit evenement is enkel voor (groei)ondernemers met een jaarlijkse omzet van minimaal 1 miljoen euro of bedrijfsgrootte van minimaal 10FTE.  

Aanmelden:  

https://www.aanmelder.nl/125374/subscribe 

Waar & Wanneer? 

Woensdag 6 oktober, van 15.00 – 18.00 op de campus van Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam (Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam) 

Voor meer informatie over de Top 250 Groeibedrijven: 

https://ece.nl/top250scaleups2021/ 

 

Share this: