Insights

Dit zijn de genomineerden voor de Impactvolle Groeier 2021!

29 September 2021

Begin juni publiceerden Erasmus Centre for Entrepreneurship en nlgroeit de vijfde editie van de Top 250 Groeibedrijven, onze jaarlijkse monitor over de top groeibedrijven van Nederland met als hoogtepunt de uitreiking van de Gouden Groeier. En dat niet alleen, want dit jaar reiken wij ook awards uit in diverse andere categorieën, zoals jonge groeibedrijven, groeibedrijven met een vrouw aan het roer en groeibedrijven met een sociale missie.  

Met de grote maatschappelijke vraag naar verandering, verduurzaming en aanpak van grote nationale en mondiale problemen is dit jaar de ‘Impactvolle Groeier’ in het leven geroepen. In deze categorie worden groeibedrijven in het zonnetje gezet die met hun maatschappelijke missie een buitengewoon positieve impact op de maatschappij weten te creëren.  

We mogen de vijf genomineerden voor het winnen van de Impactvolle Groeier 2021 alvast onthullen. Dit vijftal impactvolle groeibedrijven is genomineerd op basis van hun bedrijfsgroei, hun maatschappelijke impact en de innovatie van hun businessmodel. De winnaar wordt gekozen door een jury bestaande uit Greet Prins (voorzitter Raad van Bestuur van KVK), Pieter Waasdorp (directeur Ondernemerschap van het Ministerie van EZK) en Ed Brinksma (voorzitter van het College van Bestuur van Erasmus Universiteit) 

De Impactvolle Groeier 2021 wordt op 6 oktober uitgereikt tijdens het Top 250 Groeibedrijven Event aan een van de volgende kanshebbers (op alfabetische volgorde): 

  • Fairphone 
  • Ikbenfrits 
  • Ligtyear 
  • Protix 
  • Tony Chocelonely 

 

Top 250 Groeibedrijven Event

De uitreiking van de Gouden Groeier en categorie-awards vindt dit jaar plaats tijdens het Top 250 Groeibedrijven Event op 6 oktober. Dit is een event voor en door ondernemers met een inhoudelijk en inspirerend programma met bekende topondernemers en de kans om zelf in gesprek te gaan met andere groeiondernemers. 

Ben jij een groeiondernemer en ben jij benieuwd naar de groeiverhalen van andere topondernemers? Meld je dan snel aan voor ons exclusieve middagprogramma via de onderstaande link. 

Let op: Dit evenement is enkel voor (groei)ondernemers met een jaarlijkse omzet van minimaal 1 miljoen euro of bedrijfsgrootte van minimaal 10FTE.  

Aanmelden:  

https://www.aanmelder.nl/125374/subscribe 

Waar & Wanneer? 

Woensdag 6 oktober, van 15.00 – 18.00 op de campus van Erasmus Centre for Entrepreneurship in Rotterdam (Marconistraat 16, 3029 AK Rotterdam) 

 

Voor meer informatie over de Top 250 Groeibedrijven: 

https://ece.nl/top250scaleups2021/ 

Genomineerden voor de Jonge Groeier 2021:

https://ece.nl/dit-zijn-de-genomineerden-voor-de-jonge-groeier-2021/

Genomineerden voor de Vrouwelijke Groeier 2021:

https://ece.nl/dit-zijn-de-genomineerden-voor-de-vrouwelijke-groeier-2021/

Share this: